Direktlänk till inlägg 22 mars 2013

Rubrik saknas

Av Linda Johansson - 22 mars 2013 11:33

Hur skönt är det inte med helg då ?! Ladda upp batterierna för en ny vecka ... ledig ifrån skolan idag sen jag skickade iväg Nea till skolan så har jag fått en del gjort här hemma ... så det lönar sig att komma upp i tid även fast man är ledig ! Ska snart gå och möta Nea halvvägs för hon tycket tydligen inte att hon kunde gå hem själv , helgen är inte riktigt planerad ännu , men den här dagen ska vi pyssla lite så vi åker hem till mamma & pappa så Emma & Nea får fortsätta sitt påskpyssel ! Vad ska ni själva göra ? Hoppas att ni får en bra dag iaf och att ni inte är allt för ledsna att jag bloggar mycket mindre nu för tiden men det är för att spara på informationen vad jag och Nea gör om dagarna vissa behöver inte veta det !


Ha en trevlig helg !


    

 
 
Ingen bild

Millie

24 mars 2013 21:20

Hallå! Ja men visst var det fint me helg! Här har vi också börjat pyssla och försökt vara ute, även om jag tycker det varit snålt me riktigt vår väder! :-\ trök!
Hur var eran helg och vad har ni för pyssel? man blir så dålig på fantasi ibland så tips är alltid fint ;-)
här blev det fjädrar flirt kulor klister o sånt plock, enkelt men ok.

Och du, vet ju iofs inte vad det rör sig om så ... Men låt inte andra trycka på och påverka så mycket!! Ta för dig o ta plats istället!! ta ingen skit liksom! mår du alldeles säkert mycket bättre av ! Plus att styrka brukar skrämma dom där som tror o försöker;-) hehe
hoppas helgen va fin ändå!
kram Millie

Linda Johansson

25 mars 2013 09:19

Hejj Millie ! tack för din kommentar till och börja med :-)

Ja det är underbart med helg speciellt när tösen är hemma , ligga längre på morgonen och kramas utan stress att man måste upp och iväg på någonting ... äta frukost i lugn och ro det är underbart och en hel dag tillsammans så klart :-) Ja det går liksom upp och ner med vädret tycker jag , ena stunden snöar det tok mycket och nästa stund kan det vara riktigt vår väder , man hänger inte med i svängarna :-) men man får passa på och njuta när det är fint väder :-)

Helgen har varit riktigt lugn vi har gjort det vi tycker är skönast tagit det lungt , sovit länge på morgonen och slappat i soffan men också lekt med kompisar (ja Nea då) och pysslat ... vi köpte ett paket med pyssel åt tjejerna med allt som behövs till och göra en kyckling flirt kulor , lim , fjädrar , hattar , tyg så man kan göra näbbar och fötter och kjolar och sånt ... ja lite smått och gott :-) så det blev många kycklingar ...

Ja jag vet att ingen ska få påverka mej på det sättet och det gör "dom" inte heller utan jag väljer själv att inte dela med mej av vad vi gör om dagarna för det behöver inte vissa veta och det biter mer än vad man kan tro :-)
tack för peppen :-)

ha en fin dag så hoppas vi på mer vår väder och sol :-) kram

 
Ingen bild

Millie

25 mars 2013 09:35

Så lite så! ;) hehe tänker att även om du inte skriver som förrut är det roligt att få en kommentar..
Ja men att bara ta det lugnt är värt mycket och riktigt skönt det! :-)

Åh men toppen med ett färdigt paket, var hittade du det? Jag har letat sådant just så man har lite hemma.. köpa massa små trams så saknas alltid något är bara tråkigt annars.!

Men så bra då! haha Kan tror det :p Men bara du känner att det inte påverkar dig så är det ju bra! Vad händer i veckan, med påsken och så då? Några planer till lov och grejer?

Här brukar vi inte "ställa till det" så mycket, men ändå träffas några stycken sådär och äta lite gott..
Ha en fin start på veckan!

Linda Johansson

1 april 2013 21:32

Det är alltid roligt att få en kommentar hur mycket eller lite man skriver :-) jag blir alltid lika glad när jag får en iaf :-)

Det var mamma & pappa som köpte det åt tjejerna så dom fick pyssla vet inet riktigt vart :-/

Nea har lov ifrån skolan den här veckan men jag lär dit en timme imorgon och på Onsdag sen är jag också ledig men hon får följa med mej till skolan tänkte jag :-)

ha en fin kväll :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards