Direktlänk till inlägg 25 januari 2013

Fredagskväll !

Av Linda Johansson - 25 januari 2013 20:45


Äntligen helg !


Jag trodde allvarligt att jag skulle ramla ihop av trötthet imorse när klockan ringde 06.00 men det var bara att snällt kliva upp göra sig klar och plocka ihop innan jag väckte Nea ... Nea däremot tog det tid för att komma upp idag , idag var det en sån där dag man får tjata tusen gånger innan hon förstår att hon verkligen måste kliva upp och det slutar alltid med att man får stressa lite extra när det blir så ... Släppte av Nea vid hennes skola innan jag knata vidare emot min egen skola för att gå på Psykiatri idag var det inte lika intressant ämne som förra gången mycket kanske för att jag är väldigt intresserad av hur man levde förr i tiden men jag lyckades hålla mej ifrån att somna fast jag fick vara utan kaffe i morse pga magknip / magvärk det är ingen idé att ens försöka dricka kaffe när det blir så det har jag lärt mej vid det här laget ! Skönt var det när skolan var slut och jag fick hämta hem Nea och veta att nu är det äntligen helg och vi får sova ut imorgon bitti och det kan jag lova att jag kommer göra ... jag är redan trött och klockan är inte ens 21.00 hur ska detta sluta ? Lägger jag mej ner nu skulle jag somna ganska på en gång det är mindre kul nu när det är Fredag och man vill vara uppe lite extra !


Det blev inte så mycket plock och fix idag i mammas & pappas lägenhet det vart en lugn dag men vi fick endå en del gjort det gör mycket när man får upp blommor , lampor och gardiner i fönstret för mej är det viktigt med sånt speciellt lampor i fönstrena det ser så hemtrevligt ut utifrån då ... imorgon blir det mer pyssel dra av golven efter all snö och smuts man dragit in när man sprungit in och ut med grejer med skorna på så vi kan lägga på mattorna på golvena ... Och jag hoppas att mamma ska få komma hem imorgon i någon timme om läkarna tillåter det så hon får komma hem och se hur det ser ut ... det tråkiga i allt är att mamma inte kunnat vara med och fixat alls utan hon har legat på sjukhuset under dom här dagarna vi har flyttat så det är jag och min bror och moster som har hjälpt pappa ... för mej är det viktigt att få det relativt klart i lägenheten innan mamma kommer hem så hon slipper börja plocka direkt när hon kommer hem Men jag hoppas som sagt att  mamma ska få komma hem en stund imorgon för vi kan inte åka in och hälsa på henne heller för det går vinterkräksjukan på sjukhuset och dom tar inte emot nå besökare då och jag kan bara tänka mej hur det är att ligga där inne i rummet eftersom mamma inte får gå ut ur rummet pga kräksjukan så hon blir smittad , ligga där själv och inte ha någon att prata med vilken jävla mardröm ... min lilla mamma jag saknar och tänker på dej !


Nu ska jag och Nea kolla klart på filmen som hon har valt jag passade på att slänga in ett inlägg imellan bara för sen blir det sängen för både mej och Nea jag tror inte Nea kommer orka hålla ut så mycket längre till heller , själv sitter jag och gäspar och är nog inne på min 100e gäsp nu på bara en liten stund !


Hörs imorgon ska försöka hinna med lite inlägg då också !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards