Direktlänk till inlägg 27 november 2012

Rubrik saknas

Av Linda Johansson - 27 november 2012 16:33

Hallå !


Kan faktiskt inte hjälpa att jag börjar känna mej lite för gammal för att sitta här och blogga om allt och ingenting ! Inte när man ser hur långt ner i åldrarna bloggningen sjunker , små tjejer som är mellan 9-14 år har sin egen blogg , och då kan jag faktiskt inte göra annat än och känna mej för gammal för det här ! Har funderat till och från om jag ska ta bort min blogg och sluta blogga helt men då är risken stor att jag kommer att sakna den och vilja ha tillbaka bloggen och då är det försent ... så istället för och ta bort bloggen helt så kommer jag i fortsättingen bara blogga ibland när jag känner för dethoppas att ni inte blir allt för ledsa eller besvikna nu ! Känns inte som om jag vill sitta och dela hela mitt liv , varje liten detalj utav den till folk som jag inte vet vilka dom är för jag har ingen aning om vilka som läser min blogg och inte , ja vissa vet jag som läser min blogg men verkligen inte alla !


Hur som helst !


Nea tog med sig lill Johanna hem ifrån skolan idag , så tjejerna har lekt jätte snällt inne på Neas rum knappat så att man har märkt av dom , gick in för en stund sedan och kolla vad dom pysslade med för det var så tyst inne där , men dom satt och la pussel tillsammans ... Efter Johanna har åkt hem ska vi åka och handla hem lite så vi slipper det imorgon , sen laga mat , och slänga in Nea i duschen och plocka ner gympa kläder till skolan imorgon inann vi bänkar oss framför tvn en stund innan det är läggasför lilla fröken fräken för ikväll ! Det blir en tidig kväller för mej ikväll också känner jag ... klockan ringde 05.45 imorse för jag var till skolan tidigt för och plugga till provet , så nu är jag ganska trött det ska bli skönt och krypa ner i sängen ... det här med att få Nea att sova hela nätterna i sin säng går inge vidare kan jag lungt säga ... ska försöka inatt igen när jag inte behöver upp lika tidigt som idag ... det kommer säkert att bli en massa jobbiga och obekväma nätter men det är det verkligen värt om det kan få Nea att sova i sin säng i fortsättingen ! Har ni några tips kanske  som kan göra det lite lättare ? Dax för annat nu !

 
 
Ingen bild

Sandra

27 november 2012 20:43

Go kväll på dig!
Hoppas du haft en bra dag trots den tidiga morgonen! :)

Ett litet tips, om du gillar att blogga men ändå inte vill "blotta hela ditt liv" sådär, vinkla det lite istället ;)
Typ istället för att skriva "imorse gick vi upp tidigt, stressade till skolan, hämtade, lagade mat o kikade tv innan det var dags att sova igen.." så kan du skriva om tex VAD du lärde dig i skolan/hur lärarna är och typ sådant. Du kan skriva mer om uppfostran och hur du ser på relationer, din och dotterns, eller något.

Du kan skriva om vad du tycker om julklappshets, paketinslagning och pyntning. Eller inredning tillexempel! ;) Tycker du om kläder kan du skriva om antingen barn/vuxen mode eller båda..

Typ om hur föräldrar är och kanske inte jämföra, men det kan man ju om man vill.. :) Det finns annat att skriva om, ifall att du ändå tycker om att skriva så menar jag! Och du verkar ju ändå ha en uppskattad blogg! :)
Sen i det kan du ju när du känner för det berätta om dig själv också, eller livet, hur du mår och dig och dottern eller sådant.. Liksom man kan ju blanda om man vill typ :)

Bara ett tips! Hoppas det går bra i skolan för dig nu på sluttampen! (det kan jag tycka är kul, utbildning, tankar om framtiden och sådant!)

Sov gott! hehe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Skapa flashcards