Direktlänk till inlägg 31 oktober 2012

Trött pga dålig natt !

Av Linda Johansson - 31 oktober 2012 14:10

Jag har sovit skit dåligt inatt ... somnade inte förens runt 01.30 någonstans , sen har jag haft en sån där sova vakna natt ... vaknade inatt runt 03.00 av att jag hörde springande fotsteg och det lät precis som om det kom ifrån lägenheten som när barn springer barfota på golvet ... blev livrädd och hoppa upp ur sängen , trodde först att det var Nea som sprang ifrån sitt rum till min säng men hon låg och sov tungt i sin säng ... och då började tankarna om det spökade för jag förstod inte vart stegen kom ifrån det förstår jag fortfarande inte riktigt , men efter en stund så hördeds fotstegen utanför dörren men det lät fortfarande som om det var ett barn som sprang barfota när det flafsar lite mot golvet ... det kan inte ha varit en vuxen som sprang så där och ett barn ? hmm svårt och tro den tiden på dygnet ! Så vem springer barfota kl 03.00 i min trapp ? Det lär jag nog inte få reda på heller ! Sen kan jag lova att jag hade svårt och somna om när man ligger och försöker få en förklaring , sen börja jag så klart hosta och kunde inte sova pga det ... Men men hoppas på att få sova bättre inatt !



Sitter och väntar  på att lill Johanna ska komma över och leka med Nea en stund idag , vad jag ska göra själv vet jag inte ... håller på och tvättar nu , kanske dra av golven och göra mej klar för dagen vi tog en riktig seg morgon jag och Nea idag ... Nea låg kvar i sängen och kollade på TV bra länge imorse , så vi tog en brunch idag eftersom båda är lediga så varför stressa då liksom ? det är skönt och ta det lungt på förmiddagen och bara vara inne och vakna till ! Det får man inte göra när det är skola för både mej och Nea i vanliga fall ... Så man får ta vara på ledigheten :-) Så vi kommer inte stressa någonting dom här dagarna utan vi kommer att ta det lungt , speciellt när ingen av oss är riktigt friska heller !


Senare idag  ska jag ut och köra lite grann tänket jag , dom rekomenerar inte att köra bil på den host medicinen jag äter för tillfället men jag tänkte inte ta nån hostmedicin idag just för att jag ska kunna köra , så jag får väl stå ut med hostan just idag bara till kväll kan jag ta lite ! Bloggar mer senare idag nu lär jag ta reda på tvätten !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards