Direktlänk till inlägg 27 juli 2012

Ännu en dag !

Av Linda Johansson - 27 juli 2012 10:48

Godmorgon allesammans !


Hoppas att ni har sovit gott , det har iaf jag gjort somna rätt tidigt igår runt 23.00 eftersom jag var så trött ! Idag står jobb på schemat ett 24 timmars jobb från 15.00 idag till 15.00 imorgon ! Sista passet på sommarjobbet ! Det är blandade känslor det känns både bra och mindre bra jag kommer att sakna jobbarkompisarna inte för att man träffar dom mer än när man byter av men alla är så góa där ! Sen så klart min lilla dam som jag tycker otroligt mycket om ! Jag har iaf varit tillsammans med henne nästan mer än vad jag har varit tillsammans med någon annan om dagarna ! Så det kommer bli en väldig saknad men det känns skönt också att få lite ledigt innan skolan sätter igång igen ! Så jag håller på och laddar inför ett 24 timmars pass ! Och Nea sover så klart hemma hos mamma & pappa inatt ! Känns tryggt att veta att hon är i goda händer jag behöver inte oroa mej att hon inte har det bra !


Nea och jag tog en sovmorgon imorse det behövde vi båda två , sen har vi bara slappat på morgonen och vaknat till lite ... Nu ska vi göra oss klar för att hinna göra lite grann innan jag ska iväg till jobbet ... Jag är fortfarande trött även fast jag druckit både kaffe och redbull , men det är klart jag inbillar väl mej själv att jag ska bli pigg av det ... tror inte det funkar inte på mej iaf ! Jag har iaf allvarliga fungeringar på att både försökas sluta röka och sen sluta helt och hållet att äta godis och utemat och skräp man slänger i sig varje dag ... jag har försökt förut men inte lyckats men jag ska göra ett till försök men det kanske blir för tufft och både sluta röka och gå ner i vikt och sluta med godis !? jag vet inte ! Men jag ska iaf prova ... Men jag kommer fortsätta och dricka iaf en redbull om dagen den kan ingen ta ifrån mej ! Det är svårt och ändra på kosten och äta bara nyttiga saker och ingen potatis , pasta eller ris när man har Nea som behöver allt det där ... men det får bli så att jag får göra två olika maträtter en som passar mej och en som passar Nea !

Vi får höras av lite senare kanske slänger in ett inlägg senare ikväll när min dam har somnat ! Om inte annat så bloggar jag imorgon kväll !

Ha en bra dag !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards