Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Min kärlek <3

Av Linda Johansson - 13 oktober 2009 20:16

// Linda Johanssons blogg //

Godkväll !

Nu har jag ÄNTLIGEN fixat med Arbetförmedligen så nu slipper jag tänka på det på ett tag iaf ! HATAR att gå dit det är ALLTID så mycket folk där så man får vänta JÄTTE länge , jag kom dit 13.00 idag och gick därifrån 14.30 1½ JÄVLA timme fick jag vänta på att ett papper skulle skrivas på bara !

Men klart vart det och det var SKÖNT att få komma därifrån och veta att nu är jag klar där på ett tag iaf !

Mötte upp mammis och så gick vi hem till mamma och pappa och inväntade att Danne skulle komma med Nea (blev lite missuppfattning där tydligen)

klockan blev 16.00 och Danne hörde inte av sig så jag ringde honom och frågade varför han inte hade ringt , men han trodde att det var jag som skulle ringa så därför blev det lite missuppfattning där !

mamma och pappa och jag åkte och hämtade Nea (GUD i himmelen vad skönt det är att få ha henne hemma igen har saknat henne så ENORMT mycket !) och åkte direkt till affären och handlade lite kvällsmat !

Det blev spagetti och köttförsås MUMS !

Nea ville inte äta nå hon var lite små ledsen och grät lite grann när hon kom hem , men hon brukar kunna göra så när hon kommer ifrån Danne men det går över dagen efter !

Barn reagerar olika på att åka fram och tillbaka mellan föräldrarna och Nea reagerar men ingenting som inte går över och det är skönt !

Sen när vi skulle åka hem så ville INTE Nea följa med ! Hon ville så GÄRNA sova kvar hos mormor och morfar hon trivs JÄTTE bra där , så mamma lovade henne att hon fick sova kvar men att hon kommer hem i morgon när mamma åker till jobbet , och så vart det Nea blev kvar där och jag åkte hem för det finns inte plats för mej att sova kvar där ! Tycker dom ska inahandla en säng åt mej och Nea ! Cool 

Nea ska förresten ha utflykt med dagis i morgon så jag får fixa en lätt matsäck åt henne i morgon bitti !

 jag sitter och kollar på TV och ska snart lägga mej i badet en stund tvätta håret och sånt tjaffs så slipper man göra det i morgon så mycket annat som måste göras då !

Dom hade iaf hjälp mej med stoppet i avloppet , dom hade fixat det medans jag var borta tidigare idag och lämnat en lapp att det var fixat , var faktisit berädd på att få ringa och skälla i morgon men jag slapp ! Cool

Så nu slipper man borsta tänderna i köket !

Ne jag ska fortsätta kolla på TV en stund till sen blir det ett varmt skumbad och sängen efter det !

GODNATT SOV GOTT ALLESAMMANS !

Over and out

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards