Direktlänk till inlägg 5 maj 2009

Dagarna i Falun med Kärleken <3

Av Linda Johansson - 5 maj 2009 19:32

Hejj kära vänner nu bloggar jag igen för er som saknat mej, många som har gjort det men som jag sagt förut så vill jag helst inte sitta och blogga när jag är tillsammans med min "kärlek" Då vill jag ge han ALL min tid !

Men jag ska ta och försöka berätta lite grann om dagarna som varit men jag kan börja med att tilllägga att dom har varit UNDERBARA går inte att beskriva med ord hur bra jag mår när jag är tillsammans med min "Kärlek"

Nu är jag hemma i Sandviken igen och det känns tomt jag vill tillbaka ville INTE alls åka hem jag trivs sååå bra i Falun

Men hem måste man jue ibland också även fast det tar emot !

Så nu ska jag ta och berätta om dagarna i Falun (Jag har faktiskt inte knäppt ett endaste kort på hela veckan skäms på mej får bättra mej)

Onsdag !

Nea åkte klockan 15:00 till sin pappa Micke och jag började packa in halva mitt hem i hans bil och åkte vidare till Falun direkt efter Nea hade åkt !

Åkte direkt och handlade lite käk och sånt som vi behövde tills dagen efter (sista april) när vi skulle grilla ! åkte sedan hem till Mickes pappa

Tog det bara lungt den dagen och myste så mycket som möjligt !

Mer gjorde vi inte den här dagen iaf !



Torsdag !

Vaknade rätt tidigt var fortfarande lite trötta så vi gick och la oss ute i Hammocken tillsammans i solen det var UNDERBART att bara ligga där

och kramas och ha det bra i solen !

Micke kom med det förslaget att vi skulle ta båten ut på sjön och fiska lite och inte var jag sen med att säga Ja till det !

Så vi packade ner det som behövdes och gick iväg till båten (det ligger så pass nära tar 5 min att gå) Det var SÅÅÅ MYSIGT att sitta där på sjön i båten tillsammans med Älskligen det var alldeles lugnt och tyst bara vi som var ute då vi åkte ut emot vassen och kollade på när gädderna gjorde ungar och plaskade omkring det var en upplevelse att se faktikst !

Åkte och kollade på alla husen som stod precis vid vattnet drömde oss bort om att få bo så där underbart ! Det var HELT FANTASTISKT mysigt att sitta där i båten det vill jag GÖRA OM och det är SNART !

sen när vi kom tillbaka hem nöjda med fiksket eftersom vi inte fick någon så tog vi ut stolarna ute på gräsmattan och satt där ute och solade öppnade våran första öl/Cider

Det var jag kom på att jag behövde ha fler ciggaretter !

Älskling kom med det förslaget eftersom han hade druckit och det inte var så jätte långt till macken så ville han skjussa mej på hans cykel !

Så vi tog cykeln och cyklade iväg det var SUPER kul att sitta där bakpå

det var jue EVIGHETER sedan man fick skjuss av någon på en cykel

(Tänkte tillbaka på när man var 12-13 år och man hade kille och killen skjussade mej på cyklen det väckte mysiga minnen till liv faktiskt)

Jag fick mej ett gott skratt då kan jag lova ! När vi susade förbi alla som gick och cyklade !

åter hemma igen så satte vi oss igen i solstolarna satt där ett bra tag

tills jag kände att jag behövde gå in och duscha och göra mej klar innan alla skulle komma !

Hann precis duscha klar när Mickes kompis Markus kom så medans han höll Micke sällskap så kunde jag passa på att sminka mej lite grann och göra mej klar började känna mej lite stressad faktiskt !

Hann nästan helt klart när Linda och Johan kom (Gud vad jag tycker om dom två) Tog med mej Linda ut och rökte och snackade skit SOM VANLIGT henne kan man VERKLIGEN prata med hon är en JÄTTE mysig tjej som jag tyckt om sedan första gången jag träffade henne

Efter ett tag så började fler strömma in så vi tyckte att vi bör vara lite sociala emot dom också ! MYCKET trevligt folk måste jag säga

Dom var väldigt lätta att ha att göra med och jag kom in i gruppen på en gång !

Satt där och snackade en massa skit och bara umgicks grillade lite och hade det JÄTTE trevligt men vid 02.00 tiden kände jag att jag inte orkade längre så jag och Micke sa lite fint hejdå till folk och började plocka och gick in somnade nästan på en gång faktiskt var rätt trött då !

Med andra ord så blev sista April en BRA dag tillsammans med MÅNGA mysiga nya bekanta och SJÄLVKLART min kärlek !



Fredag !

Trött och lite små seg efter gårdagen låg mest i sängen åt lite frukost tillsammans !

Duschade tillsammans DET FINNS INGET UNDERBARARE

hann precis duscha klart innan Mickes farbror Jonas kom förbi en sväng

han är trevlig han :D

Dom fick för sig att ta 4-hjulingarna och åka ett varv och kika på något i nån skog minns inte rikigt vad !

Så jag fick självklart följa med har ALDRIG åkt 4-hjuling förut men jag kan lungt säga att det gick JÄÄÄVLIGT fort men det var också SJUKT kul !

Vi åkte runt och kikade lite överallt vid vattnet och lite i skogen också !

När vi kom tillbaka hem igen så kände både jag och Micke att vi var hungriga så vi åkte ut och åt lyxa till det lite ibland det kan man få göra :D

Sen efter det var det bara att åka hem och ta emot Mickes lilla dotter Agnes hon är sååå MEGA go den lilla tjejen trodde hon skulle vara JÄTTE blyg efter det att Micke hade sagt att hon börjat bli blyg för folk så jag var lite orolig men det gick JÄTTE bra faktiskt vi busade lite sen var det kväller för lilltjejen !

Micke och jag la oss i sängen och kollade på filmen Silver somnade ganska tidigt vi skulle jue upp tidigt på Lördagen också !

Det var den dagen det ! VÄDLIIGT mysig dag !


Lördag !

Micke hade ställt klockan på 07.00 för vi skulle hinna göra oss klar innan vi skulle väcka Agnes vi skulle åka till Rättviks marknad men Mickes mamma skulle ha Agnes under tiden jag och Micke åkte in för det skulle bli för mycket folk för henne och bökigt på alla sätt och vis plus att mickes mamma hade frågat om hon fick vara barnvakt !

Vi gjorde oss klar och åt lite frukost alla tre sen åkte vi och lämnade av Anges sen åkte vi vidare till Rättvik

Fick jätte fint väder och det var jätte MYSIGT att gå omkring där och strosa tillsammans med Micke det hade jag sätt fram emot hela tiden !

Köpte en tröja åt mig själv och ett Hello Kitty halsband åt Nea sen köpte jag inge mer pengarna tillät inte det TYVÄRR ! man ska ha MYCKET pengar om man ska åka in där där tycker jag men det var mysigt endå kunde inte bli bättre ! Tror vi gick igenom ALLT 4 timmar !

Men jag tror att iaf 1 timme gick åt när Micke stod och letade DVD filmer som han skulle köpa :D

Sen tyckte vi att det fick räcka så vi åkte hemåt för att hämta Agnes

Eftersom lill tjejen var trött när vi hämtade henne hon hade sovit dåligt så bestämde vi oss för att ta en lång promenad vi gick förbi macken och köpte en varin glass jag och Micke och knatade vidare sluta med att vi hamnade hos Mickes "andra familj" satt där och pratade en stund (dom var också super trevliga lätta att ha att göra med)

Gick sen vidare hem för lilla Agnes var hungrig så klart ! :D

Åt lite busade lite Johan och Linda kom också förbi en sväng Micke och jag skulle grilla lite korv så det passade jue perfekt :D

Efter ett tag så blev lilla Agnes trött igen så då var det kväller för henne !

Jag Johan Micke och Linda satt ute ett bra tag och snackade om allt möjligt ! Men nästan direkt efter maten så kände jag att jag var trött usch så trött jag vart då kan bero på dom där timmarna i Rättvik och sen lång promenaden så vi sa godnatt till Linda och Johan

Och gick in och la oss !



Söndag !

Vaknade tidigt tillsammans med Agnes solen sken så vi tyckte att vi kunde äta frukost ute på gäsmattan på filten !

Agnes åt så klart först hon var jue hungrigast :D

Micke och jag åt smörgås och drack mjölk (Älskar mjölk kan dricka HUR mycket som helst)

Busade lite grann ute på filten med Agnes sen kom Linda och Johan förbi en stund innan Anges skulle åka hem till sin mamma igen dom ville hinna träffa henne en stund före !

Blev bestämt att jag skulle komma över till Linda och Johan på kvällen när Micke skulle åka och lämna Anges kändes bäst så tyckte jag !

Ville inte tränga mej på så som jag har varit med om !

Så efter allt bus och mat osv så började vi packa allt Agnes skulle ha med sig hem Micke släppte av mej hos Linda och Johan

Kollade på film och åt popcorn TREVLIGT sällskap SOMVANLIGT :D

Sen kom Micke och hämtade mej !

Åkte hem åt lite grann och sen slängde vi på en film men självklart somnade jag ifrån filmen BUUHUUU har förmågan att göra det när jag är trött !


Måndag !

Vaknade och kollade klart på filmen jag somnade ifrån igår !

Medans Micke dammsög TRO INTE att jag var lat nu utan jag hade faktiskt städat undan allt annat tidigare :P

Filmen var Okejj faktiskt !

Åt lite frukost sen och bara myste tillsammans ! UNDERBART !

duschade och gjorde oss klar !

Grillade IGEN faktiskt hehe åt av det som vart kvar !

Åkte lite moppe faktiskt för första gången sen man var 14 år kanske :D

Jag hade kört själv om jag bara hade vågat hahahah men jag vågade inte feg som jag är :D

Sen skulle Micke och hans pappa åka och kolla på någon bil jag ville inte följa med så jag stanna kvar hemma kollade på NATT BUSS 807 (FINNS FAN INGEN BÄTTRE FILM!)

Sen kom Micke och berättade att vi skulle åka iväg en sväng om en stund för hans kompis hade varit och fiskat och fått upp en gädda på 14,2 kg 130cm lång så självklart ville både jag och Micke se den vi tog 4-hjulingen igen och åkte iväg ! jag kan LUNGT säga den gäddan var INTE liten precis

FY FAN vilket MONSTER ! tänk er 130 cm lång !

Stannade kvar och snackade lite skit sen åkte vi hemåt !

låg i sängen och mös lite grann satte på en film till på kvällen men SJÄLVKLART somnade jag ifrån den också jag KAN INTE kolla på film på kvällarna har jag märkt !

Det var den dagen det lika UNDERBAR som alla andra dagar !



Tisdag !

ÅH nej idag åker jag hem (VILL INTE LÅT MEJ FÅ STANNA KVAR)

Kollade klart ÄNNU en gång på filmen Micke hade faktiskt också somnat ifrån filmen så vi kollade klart på den tillsammans !

Kollade lite på TV och bara myste tillsammans Micke behövde skriva en sak och lämna in till ams så jag kollade på TV under tiden !

Åt lite frukost tillsammans ! (tror jag har blivit beroeende av äggmacka med citronmajonäs på)

Sen behövde Micke åkte och lämna in det där papperet så jag kollade klart på NATT BUSS 807 som jag inte hunnit kolla klart på under tiden !

Sen låg vi och bara njöt av varandra i sängen tills det var dax för mej att börja packa det jag skulle ha med mej hem !

Duschade tillsammans FINNS INGET UNDERBARARE !

Knäppte på ännu en film men den SÖG VERKLIGEN usch FY FAN vilken dålig film !

Mamma och pappa skulle komma och hämta mej så efter att filmen precis tagit slut så ringde mamma och sa att vi kunde börja åka ner till stan för dom var redan i Falun då !

Packade in mina saker i bilen och åkte iväg !

Mötte upp mamma och pappa och Nea nere på stan gick direkt och åt lite mat tillsammans GLAD att få ännu nån timme tillsammans med Älskligen !

Sen när vi ätit klart och vi skulle gå så började det TOOOK regna ! OOJ vad det regnade så vi fick nästan springa till bilen !

Stog LÄÄÄNGE med "Kärleken" ville INTE säga hejdå ALLS !

Men vi hade inget annat val vi sa hejdå och det kändes jobbigt att åka iväg och titta tillbaka ! Men snart så får jag träffa honom igen!


Ja det var mina dagar i Falun det har ALLTSÅ hänt någonting varje dag !

Saknar både Falun och Micke redan fast det bara var någon timme sen vi skiljdes åt !

Vi får se om han kommer till Helgen HOPPAS på det !

Nu orkar jag ABSOLUT inte blogga något mer tog mej 1 timme att blogga detta ! skriver mer i morgon !


Puss & Kram Linda is back !


























 
 
Ingen bild

Sanna

6 maj 2009 08:56


Härlig lång blogg! :) Klart man förstår om det finns annat att göra än o blogga! Men roligt att du är tillbaka och skriver igen!

Låter som du haft det helt underbart med din kärlek och så spännande kuliga saker ni gjort! :) Jag skulle aldrig våga åka 4 hjuling jag!

Nämen sött att han har dotter oxå, hur gamal är hon? Träffar han henne ofta?

Ha de så bra! Kram Sanna

 
Linda

Linda

6 maj 2009 10:52

Hejj Sanna kul att du lämnar ett spår :D

Ja bloggen blev rätt lång tog mej länge att skriva den men så är det när det händer så mycket hela tiden Micke har lite svårt att bara sitta still det ska hända någonting hela tiden helst :)

Ja helgen var helt underbar jag har mått sååå OTROLIGT bra går inte att beskriva !
hahaha inte det ? det går vääldigt fort men det är kul är lite grann som att åka motorcykel men inte rikigt heller :) men det är vad man kanske man gemföra det med !

Ja han har en liten Agnes på 11 månader en HELT UNDERBAR litentjej så glad och full av liv...
Han träffar henne var tredje helg tyvärr :(

Många kramar till dej !

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sanna

6 maj 2009 11:22

haha Som killar kan va p:

Förstår det och det är du värd, helt klart! Måste jue få njuta när livet går åt rätt håll (: Gla för din skull, mysigt att läsa om kärlek såhär. hihi
Får väll se om man hittar någon i sommar när de händer lite mer o man träffar folk (: hehe

En liten plutt då alltså, så gosigt! jaha, ja de lät inte mycke de heller. Vaför är de så då?
Men då har ni jue lite gemensamt så oxå me barn sen förut. Hur känns de´?

Hoppas du7ni får en fin dag! kram Sanna

 
Linda

Linda

6 maj 2009 13:37

heheh ja precis dom kan dom där men endå är dom så underbara :D

Tack så mycket det gör mej glad :)
Ja klart du kommer hitta någon snart gumman det är jag helt säker på ge det lite tid bara :)

Ja hon är jätte go lilla gumman :)
Vill helst inte gå in på det det är lite privat det där :) om du ursäktar
Ja vi har lite gemensamt faktiskt :)
han vet hur det är att ha barn och jag vet
det känns bra för då vet båda hur det kan vara ibland !

Kramar till dej !

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sanna

6 maj 2009 18:12

Näe men de klart ja fattar, inte meningen att fråga.
Har endel omkring mej med separerade föräldrar och nya familjer sådär. Men ibland känns det så sorgligt på nå sätt. Samtidigt verkar de jue bara bli vanligare att man får barn ganska ung, så tar de slut...
Hoppas det blir bra för er båda iaf!
(du väljer jue såklart själv vad du delar med dej av i din blogg!!)
Ibland är det bara skönt att höra om hur andra har det och lösningar man kan hitta på sådär. Blir som mera hoppfullt på nåt sätt.

Jaa, men de klart helt bättre när båda förstår och vet, för det kan inte vara helt lätt ibland att ha barn?! Allt man måste tänka på och allt som kan hända och hur barn kan vara ibland, som alla (: hehe
Jag tycker iaf det är jätte intressant och roligt att läsa de du skriver, mkt bra! Så du vet!

hoppas ni haft en bra dag idag! Kram Sanna

 
Linda

Linda

6 maj 2009 19:59

Det är klar att du får fråga absolut tveka aldrig till det är du snäll :)

Ja det börjar bli väldigt vanligt att vara ung förälder idag värkar som om det är inne att vara det nu tyvärr kan man faktiskt säga :/
Ja jag skriver det mesta om mej själv men när det gäller andra så vill jag gärna inte lämna ut dom om dom inte vill/tycker att jag får göra det då

Nej det är inte alltid lätt det ska gudarna veta att det verkligen inte är Nea är inne i en sur ålder och det är inte lätt men då är det skönt att veta att Micke inte sticker sin väg bara för det !

Tack så mycket det betyder mycket för mej att du uppskaffar det jag skriver det är det som får mej att fortsätta :)

Varma kramar till dej

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sanna

7 maj 2009 09:05

Jaa, men visst är de lite så va? /: För om man ska nån stans elr är nån stans tycker jag allti man ser så många som verkar riktit unga me barnvagn.

JassÅ? Vadå sur, va gör hon dÅ? Förlåt att jag frågar så mycket, men tycker du verkar vara sån bra så och de är väldi intressant oxå tycker jag.
Jo men de kan ju klart vara skönt att veta att han oxå vet, eller kommer få veta, hur det är att ha barn, då får man jue ett annat stöd i varandra.

kram kram Sanna

 
Linda

Linda

7 maj 2009 14:02

Ja det är så blir mer och mer unga föräldrar har man sätt och hört mycket !

äh det tillhör bara åldern tjejer vettu :P
Dom brukar ha förmågan att kunna bli VÄLDIGT sur ibland för ingenting :D
Klart du får fråga det är jue det jag vill om ni undrar något men det är kanske inte alltid jag kan / vill svara på allt men då säger jag det :D
Ja han kommer garanterat få reda på det när lilla Agnes blir större vare sig han vill eller inte :P

Kramar

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards