Direktlänk till inlägg 18 december 2008

Tillbaka !

Av Linda Johansson - 18 december 2008 18:54

Ja jag ska börja blogga igen och jag hoppas att ni blir glad för det :)

Har varit tufft för mej dom senaste dagarna har gråtit massor och tyckt synd om mej själv ! ibland så får man faktiskt göra det !

Fick ett chock brev hem i brevlådan i fredags av Alfa-kassan

Jag har jue fått ersätting därifrån dom dagarna jag inte jobbat !

Medans jag varit medlem i en annan kassa också Komunal så i brevet stod det att alfa krävde tillbaka 10.000 kr ifrån mej tänkte hur faaan ska jag ha råd att betala tillbaka så sjukt mycket pengar ??? jag som ibland inte ens har råd med mat så mamma och pappa måste gå in och hjälpa till jag är ensamståeende jobbar inte iaf inte nu och har jätte dålig ekonomi ! Så jag ringde upp dom men hon som skickat mej brevet var inte där hon hade telefontid mellan 09.00 -12.00 så jag fick prata med någon kille men han ville inte gå in på mitt ärende som någon annan tagit beslut om men han sa att jag nog inte behövde oroa mej att det brukar lösa sej bra endå ! så lite lugnare blev man väl då och hoppades att det skulle ha varit någon miss eftersom det är Komunals ansvar att informera och fråga om man är medlem i någon annan kassa innan man blir medlem där tycker iaf jag !

Så jag tänkte väl inte såå mycket på det under helgen för jag skulle ringa på Måndag till den där tjejen som tagit beslutet och prata med henne men klart man funderade och tänkte hur det skulle gå OM jag måste betala tillbaka vart ska vi ta vägen då jag och mitt barn ? då måste vi flytta ut ur lägenheten och jag måste sälja allt jag äger och har för att ha råd att betala tillbaka !  många känslor som bubbla inom mej just då !

Men värre blev det på Måndag när jag väl ringde hade en knut stor som en fotboll i magen när jag ringde och inte nog med det utan hon jag pratade med tror hon hette Marie ! Hon var nog den mest otrevligaste människan jag pratat med och jag mådde ännu sämre av det hon var benhård jag skulle betala tillbaka och ingen snack om saken jag kunde prata med Komunal om jag ville göra det men de mesta av pengarna skulle jag betala tillbaka in till dom ! efter det samtalet grät jag floder jag kunde inte sluta gråta !

Hur blir det nu ?

Vart ska vi ta vägen jag och Nea ?

Vart ska jag få pengar ifrån ?

ja mycket som ploppade upp i huvudet just då !

Ringde till mamma och berättade att jag var tvungen att börja packa och säga upp lägenheten mamma blev också rädd och orolig och skulle hjälpa mej med det hon kunde hon hon och pappa skulle betala tillbaka alla pengar åt mej men det känndes endå vääääldigt jobbigt endå ! att behöva ut med så mycket pengar för något JAG inte gjort fel utan komunal !

Men vi bestämde iaf att vi skulle ta och gå ner till komunal jag mamma och pappa och prata med dom om detta att dom MÅSTE hjälpa mej med det här

Och jag fick träffa en UNDERBAR tjej där hon var en fantastisk person hon hjälpte mej och var trevlig och stöttande och medlidande med mej !

Och hon sa att hon skulle fixa det här åt mej ! att kassorna fixar det här sinsimellan dom ! Men att jag måste in med en massa papper och gå till arbetsförmedlingen och en massa annat men det är det jue värt än att betala tillbaka såå mycket pengar !

Och när jag gick ut därifrån så var jag helt OTROLIGT lugn inombords

konstigt nog men jag log hon hjälpte mej sååå mycket och gav mej ett besked som lugnade mej otroligt !

Så som det ser ut nu (men endå inte 100% men nästan) Så kommer Komunal att betala in pengarna som dom igentlgien skulle betala ut åt mej och INTE alfa kassan så det känns bra nu men det vart ett OTROLIGT hårt slag i magen det är en sak som är säker iaf och jag vill INTE vara med om det igen !


Så nu vet nu varför jag inte orkat blogga kanske inte låter så stort för er men för mej känndes det som världen gick under !

men en sådan stor summa pengar och med pengar jag inte ens har då hade jag hamnat hos kronofogden och allt vad det innebär och vad skulle Nea och jag ta vägen då ?

Så allt löste sig till det bästa och jag mår bra nu !

Kan måste passa på att säga att magen är bra idag tror inte att det var någon infektion utan bara något dåligt jag hade ätit ! för er som vill veta :P


Känns skönt att vara tillbaka igen och börja blogga har absolut inte hänt mycket alls sen jag bloggade sist men lite grann kanske jag kan bidra med !

Nea åkte till sin pappa idag kommer hem på lördag saknar henne redan !mammas lilla fis unge trotsig och dryg som fan kan hon vara idag har det varit mycket sånt men inte så konstigt hon har en sådan jobbig hosta !

Igår när vi skulle lägga oss och sova så började hon tok hosta mer än hon hade gjort under dagen inte så konstigt när man täpper igen andningsvägarna när man ligger ner men endå !

hon hostade och hostade trodde aldrig hon skulle sluta så jag skickade iväg ett mess till Daniel (pappa) och frågde vad jag skulle göra !

Så han erbjöd sig att komma över med hostmedicin till henne och det var UNDERBART snällt av honom klockan var iaf 20.30

så han kom över så vi gav henne medicinen tillsammans sen la vi oss i sängen igen men hon hostade fortfarande hela tiden kollade på klockan sista gången när hon fortfarande hostade då var klockan halv 2 på natten

då vart jag så sjukt trött både för min egen skull men mest för Neas för det var hon som hade jobbigt så jag öppnade fönstret så det stod öppet hela natten men bättre blev det och efter jag öppnat fönstret så sov vi hela natten ! och hon vaknade 08.30 i morse trodde hon skulle sova längre men det gjorde hon inte ! Så tidigare idag inan Daniel kom så var vi båda jätte trötta så vi la oss och kollade på TV tills han kom och hämta henne

så vi har inte gjort mycket alls idag ! har inte orkat så mycket heller

om jag känner min tös rätt så kommer hon att somna tidigt i kväll och det behöver hon som förlora så mycket sömn inatt !


sprang förbi videohallen och köpte lite götta och en cola i min ensamhet :P

Så ikväll blir det att slänga sig framför TVn och med godispåsen på magen

och bara slappa !

Hade tänkt att jag skulle städa idag ta golven och lite dammning när Nea åkte men så vart det inte gick ner på stan med mamma en stund istället !

hade önskat att jag slapp i morgon så jag bara kunde ta en lung och skönt Fredagsdag men ikke måste fram med den där jävla dammsugaren och moppen och Bebis efter ! Blä !

Kanske åker in till Valbo i morgon också kollar på dom sista julklapparna jag kommer inte att köpa mycket alls utan jag ska in i mellandagarna istället då är det billigare !


Äh nu babblar jag för mycket  blev långt men det blir så när man inte bloggat på någon dag :D

Nu ska jag ta min godispöse och kolla på TV ha det så bra kära vänner !

Puss & Kram



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Ovido - Quiz & Flashcards