Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Vintertid!

Av Linda Johansson - 26 oktober 2008 11:25

Usch hade glömt (eller förträngt) att ställe om klockan idag mamma påminnde mig Vintertid vill INTE jag vill ha sommar och värme så man kan hitta på en massa utomhus visst det kan man jue göra på vintern också men det är inte lika varmt ute och man kan inte göra lika mycket som man kan göra på sommaren ! jag vill ha tillbaka sommaren och värmen nu kommer vi ha en LÅÅÅÅÅNG kall och mörk tid framför oss bara att kolla ut gör mej deprimerad när alla löven faller ner ifrån träden och det blåser kallt det räcker med att man kollar ut igentom fönstret så SER man att det är kallt ute! men man får väl överleva !


Idag då ?

Jo mamma och pappa ska höra av sej snart jag och Nea ska följa med till jysk och kolla på en bäddsoffa som dom ska skaffa så jag och Nea kan sova där ibland också annars så blir det så att någon får ligga på soffan och det är jue inte så kul !

Sen försöker jag få dom att ta sitt förnuft till fånga och vilja åka in till Ikea en sväng och kolla lite var länge sen man var där nu

så jag hoppas att jag kan övertala dom brukar gå ibland men det beror på vilket humör min kära far är på !

Sen ska vi hem till mamma och pappa och äta tårtan som vi inte åt upp igår för vi blev för mätt av maten vi åt mammas Fläskfilé och championsås och potatis MUMS efter man ätit det så orkar man inte så mycket annat för att man vräker i sig !


Till veckan då ?

Hitta på en massa bus med Linda och Hugo eftesom Linda har honom hela veckan och hon har höstlov !

så vi ska åka in till Leklandet i Gävle och gå på badhuset

På fredag är det halloween också HÄRLIGT ! jag och Linda ska ta med oss ungarna ner på stan och spöka ut dom så dom får spöka lite tillsammans!

sen hyra någon film åt ungarna kanske och köpa något gott att äta och en massa HALLOWEEN godis äta så vi får ont i magen :)

bara mysa och ha det mysigt tillsammans !

nu vet man att man kan ta med sig katterna till vandra också i fortsättningen eftersom dom gick så bra ihop ! KANON !

sen blir det att plugga mycket också ligger efter en hel del i matten faktiskt och Svenskan också ska göra om mitt första prov medans dom andra ska göra sitt andra prov !

Men nu behöver jag inte stressa ihjäl mej eftersom jag har tagit upp pluggandet på 2 terminer så jag blir klar till nästa sommar någongång !

känns skönt alla är inte jätte bra i skolan jag är en utav dom som har svårt i skolan jag kan inte göra någonting åt det bara ta det som det är och göra det bästa av situationen !

men kul är det jue inte men jag vill inte vara en av dom som hela tiden TROR att dom vet ALLTING jämt och har svar på allting hela tiden sånna gör mej GALEN ! men men


Ne nu är det dax att åka iväg snart så fort mamma ringer !

skriver säkert mer senare ikväll!


See ya!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Johansson - 14 augusti 2013 12:09

Slänger jag in en bildbomb så rolig har jag blivit :-)                                     ...

Av Linda Johansson - 13 maj 2013 11:55

Tung dag idag men lägger endå på ett leende på läpparna bara för att ! ...

Av Linda Johansson - 1 maj 2013 21:30

Ledsen att jag bloggar så dåligt nu för tiden ... men ni som följt min blogg vet varför , som plåser på såren så ger jag er en till bildbomb som vanligt får bilderna tala för sig själv !                         Puss & Kram så länge ...

Av Linda Johansson - 21 april 2013 21:28

Bilderna får tala för sig själv den här gången !                       ...

Av Linda Johansson - 17 april 2013 14:41

Jag bara ÄLSKAR den här låten ! Ingen låt har fått mej att rysa i hela kroppen som just den här låten gör , plus att Bruno Mars har den här hesheten speciellt i den här låten som jag är så jävla svag för när killar sjunger ! Jag bara njuter !    ...

Presentation


♥ Störst av allt är kärleken ♥

Omröstning

Gillar du min blogg ?
 Ja ?
 Nej ?
 Den är rätt okej ?

Fråga mig

89 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lindajoohansson


Skapa flashcards